Banery (PVC plachty) s potlačou

byť VIDENÝ znamená BYŤ

Banery, PVC plachty s potlačou

Banery, PVC plachty s potlačou.

Výroba a tlač banerov - PVC plachiet na rôzne podklady. Jednoduchá, veľkoplošná reklama, ktorú vidno aj z veľkých vzdialenosti. Rýchla montáž a nasadenie na billboard, plot, bránu, pletivo, dosky a iné.

Reklamná plachta je potlačená digitálnou tlačou, podľa zadania. Okraj plachty je spevnený vysokofrekvenčným zváraním a teda je zamedzené trhanie plachty pri bežnom používaní. Kovové očká po obvode sú štandardom, aby montáž a uchytenie bolo čo najjednoduchšie.

Špeciálnym banerom je nasadenie na svetelné reklamné boxy, kde baner je translucentný, prepúšťa svetlo a tvorí vrchnú vrstvu svetelného boxu. Baner v reklamnom zariadení ponúkame aj s montážou a výmenou.

K všetkým typom banerov ponúkame aj doplnkový sortiment - a teda spomínané kovové očka po obvode, gumové lano na uchytenie, sťahovacie pásky UV stabilné do exteriéru, háčiky aj komplet konštrukcie na steny. Konštrukcie, na ktoré sa uchytávajú banery vyrábame ako komplet konštrukciu z jokloviny alebo iba kovové očká, oceľové lanko s napínakmi.

V každom prípade sme tu pre vás, aby sme vám poradili to správne riešenie a dodali vám full servis od zadania, grafiky, tlače, výroby, až po montáž a dovoz.